Finance Skills

e-training

Επαγγελματική εκπαίδευση στην Εφαρμοσμένη Χρηματοοικονομική, το Budgeting & Financial Planning με τη χρήση μοντέλων excel, αναλυτικών σημειώσεων και video παρουσιάσεων

E-learning στη Λογιστική, το Excel, το Corporate Finance,
το Financial Modeling και το Budgeting & Financial Planning από τη Finance Skills

Το e-learning της Finance Skills είναι κάτι περισσότερο από ένα σεμινάριο στα χρηματοοικονομικά καθώς αποτελεί επαγγελματική εκπαίδευση στο financial modeling, το corporate finance και το budgeting & financial planning.

 

Βήμα-Βήμα μέσα από την κατασκευή χρηματοοικονομικών μοντέλων θα αποκτήσετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για την ανάλυση, την αξιολόγηση και τη λήψη αποφάσεων επενδυτικού και χρηματοοικονομικού ενδιαφέροντος.

training-syllabus

Download our training syllabus

E-training programs

Close-up of a businessman's hand calculating invoice using calculator

Basic: Ταχύρρυθμη εκπαίδευση στη Λογιστική και το Excel

Το πακέτο περιλαμβάνει τα εξής online μαθήματα:
 • Excel για corporate finance, investment banking και financial modeling
 • Λογιστική και ανάλυση οικονομικών καταστάσεων

Τιμή 60€

Business office building in London, EnglandBusiness office building in London, EnglandBusiness office building in London, EnglandBusiness office building in London, England, UKBusiness office building in London, England: SONY A7, lens Canon 17-40 L.

Premium: Εφαρμοσμένη Χρηματοοικονομική & Επενδυτικές Αποφάσεις

Το πακέτο περιλαμβάνει τα εξής online μαθήματα:
 • Excel για corporate finance, investment banking και financial modeling
 • Λογιστική και ανάλυση οικονομικών καταστάσεων
 • Κατασκευή και ανάλυση χρηματοοικονομικού μοντέλου
 • DCF Valuation, αποτίμηση με τη μέθοδο προεξόφλησης των ταμειακών ροών
 • Συγκριτική αποτίμηση: αποτίμηση με συγκρίσιμες εταιρείες και συγκρίσιμες συναλλαγές
 • Συγχωνεύσεις και εξαγορές

Τιμή 480€

Modern open space office with big windows and furniture

Budgeting & Financial Planning (Χρηματοοικονομικός Σχεδιασμός)

Το πακέτο περιλαμβάνει τα εξής online μαθήματα:
 • Excel για corporate finance, investment banking και financial modeling
 • Λογιστική και ανάλυση οικονομικών καταστάσεων
 • Κατασκευή και ανάλυση χρηματοοικονομικού μοντέλου
 • Budgeting, προβλέψεις & μηνιαίο cash flow

Τιμή 220€

0
Προγράμματα
0
Μαθήματα
0
Εγγραφές

Online Courses

Πλεονεκτήματα E-learning

 • Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους μετακινήσεων
 • Δεν απαιτούνται βιβλία εκμάθησης
 • Πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή
 • Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να προχωρούν με το δικό τους ρυθμό
 • Δεν απαιτείται φυσική παρουσία σε κάποιο χώρο
 • Δεν υπάρχει χρονική δέσμευση
 • Δυνατότητα επανάληψης του μαθήματος
 • Ταχύτερη εκμάθηση σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους εκπαίδευσης
 • Μεγαλύτερη απορροφητικότητα γνώσεων
 • Έμφαση στην ποιότητα και την ουσία χωρίς γενικές θεωρίες και υπερβολικές αναλύσεις που τελικά οδηγούν στην κούραση και εγκατάλειψη της προσπάθειας

Advance Certificate in Corporate Finance and Investment Banking σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ

eedefinanceskills

Πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης της Finance Skills
σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων)
Έναρξη Απρίλιος 2019
Έντυπο προγράμματος:”Advanced Certificate in Corporate Finance & Investment Banking”

Είπαν για τη Finance Skills:

Β.Π., μετά τις σπουδές μου στο τμήμα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και το μεταπτυχιακό μου σε Αμερικανικό Πανεπιστήμιο ξεκίνησα να εργάζομαι σε τμήμα corporate finance συμβουλευτικής εταιρείας. Το premium program της Finance Skills μου έδωσε ώθηση καθώς μου έμαθε να κατασκευάζω χρηματοοικονομικά μοντέλα, να κάνω business plans και αποτιμήσεις εταιρειών χρησιμοποιώντας μεθοδολογίες και τεχνικές υψηλής ποιότητας.

Ν.Π., είχα τελειώσει τις σπουδές μου και ήξερα λίγο από όλα, όπως και οι περισσότεροι φοιτητές. Tο finance μου άρεσε αλλά οι γνώσεις μου ήταν περιορισμένες, ήμουν κάπως καλός στη λογιστική, κάπως καλός στο excel, και γνώριζα κάποια πράγματα στη χρηματοοικονομική ανάλυση. Με το πρόγραμμα της Finance Skills απέκτησα τις γνώσεις που χρειάζεται ένα επαγγελματίας, έβαλα δομή στη σκέψη μου, κατάλαβα τη χρηματοοικονομική ανάλυση και έβαλα τα θεμέλια για την εξέλιξη μου. 

Μ.Δ., εργαζόμουν αρκετά χρόνια σε λογιστήριο χωρίς να παρουσιάζει η δουλειά μου κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον και χωρίς να έχει προοπτικές εξέλιξης. Επιπλέον ως μητέρα δυο παιδιών δεν υπήρχε ο χρόνος για να κάνω κάποιες σπουδές αλλά ούτε και ο ανάλογος προϋπολογισμός. Με το e-learning της Finance Skills μπορούσα να παρακολουθώ το training οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας είχα χρόνο και ότι δεν καταλάβαινα είτε γιατί μου φαινόταν σύνθετο είτε επειδή μεσολαβούσαν άλλες υποχρεώσεις είχα τη δυνατότητα να επαναλαμβάνω το video όσες φορές ήθελα. Τώρα πιστεύω ότι έχω το background να αναζητήσω μια καλύτερη εργασία.

Δ.Π., Εργάζομαι πολλά χρόνια στην οικονομική διεύθυνση με συγκεκριμένο αντικείμενο, χρειαζόμουν γνώσεις ποιο εξιδεικευμένες που θα με βοηθούσαν να καταλάβω θέματα που δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα. Με το πρόγραμμα της Finance Skills απέκτησα την αυτοπεποίθηση και τις γνώσεις που χρειαζόμουν για να μπορώ να μιλώ με τρίτους και να αισθάνομαι ότι μπορώ να ανταπεξέρθω και να κατανοώ τι συμβαίνει. Κατάλαβα τι σημαίνει αποτίμηση, πως γίνονται και πως διαβάζονται τα χρηματοοικονομικά μοντέλα αλλά και την ουσία του corporate finance. 

Γ.Μ. Είμαι πολλά χρόνια σε βιομηχανία σε διοικητική θέση και το πτυχίο μου είναι μηχανολόγος μηχανικός, με το πρόγραμμα της Finance Skills κατανόησα τη λογιστική, έγινα καλύτερος και πιο αποτελεσματικός στο excel και έμαθα να σκέφτομαι περισσότερο χρηματοοικονομικά. 

Απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κατέχει MSc στο Banking and Money Management από το Adelphi University της Νέας Υόρκης.

Oρκωτός Eλεγκτής – Σύμβουλος Επιχειρήσεων, μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών της Ελλάδος και απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Απόφοιτος του τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης σπουδάσει στο Sheffield University μέσω του προγράμματος Erasmus και κατέχει MSc in Marketing από το Aston University.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

180514173027
Τι σημαίνει το beta;

Το levered beta (μοχλευμένο beta) δείχνει την μεταβλητότητα μιας μετοχής σε σχέση με τη χρηματιστηριακή αγορά ως σύνολο, συμπεριλαμβάνοντας τον επιχειρηματικό…

180514172959
Κατά τον υπολογισμό του WACC πρέπει να χρησιμοποιούμε τη τρέχουσα κεφαλαιακή διάρθρωση ή την βέλτιστη-στόχο κεφαλαιακή διάρθρωση;

Εάν θέλουμε να ελαχιστοποιήσουμε το WACC τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για τον υπολογισμό μας τη βέλτιστη κεφαλαιακή διάρθρωση. Προφανώς…

180514195926
Γιατί το Μεσοσταθμικό Κόστος Κεφαλαίων (WACC), το κόστος των Ιδίων Κεφαλαίων (cost of equity) καθώς και το Κόστος των Δανειακών Κεφαλαίων (cost of debt) επηρεάζεται από το ύψος του δανεισμού;

Τόσο το κόστος των Ιδίων Κεφαλαίων όσο και το κόστος των Δανειακών Κεφαλαίων αυξάνεται όσο αυξάνεται ο δανεισμός μιας εταιρείας…

180514173027
Τι σημαίνει το beta;

Το levered beta (μοχλευμένο beta) δείχνει την μεταβλητότητα μιας μετοχής σε σχέση με τη χρηματιστηριακή αγορά ως σύνολο, συμπεριλαμβάνοντας τον επιχειρηματικό…

Το οnline corporate finance training της Finance Skills σας μαθαίνει βήμα- βήμα πως κατασκευάζονται αλλά και πως λειτουργούν τα χρηματοοικονομικά μοντέλα που χρησιμοποιούν στην πράξη οι επαγγελματίες του corporate finance και της επενδυτικής τραπεζικής σήμερα.

Αποκτήσετε μέσα από το online training που παρέχεται πρακτικές γνώσεις στη λογιστική, κατακτήστε το excel και μάθετε financial modeling για την κατάρτιση επιχειρηματικών σχεδίων – business planς, την αποτίμηση εταιρειών – valuationς καθώς και τις συγχωνεύσεις και εξαγορές – mergers & acquisitions.

Επικοινωνία

Διευθυνση
Ανθέων 5, Κηφισιά 14561, Αττική
Τηλεφωνο
211 8001205 & 6958 473222
email
info@financeskills.gr